2022-03-11 07:39:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A csillagaid arra biztatnak, hogy mondd ki, amit gondolsz

Napi horoszkóp március 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint találkozol valakivel, aki már korábban is mély benyomást tett rád, ám valami miatt nem lett a találkozásból kapcsolat. Most a barátok közreműködésével és a bolygók segítségével közelebb jutsz a célhoz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók ma éppen annyi keserűséget hozhatnak, mint amennyi jó érzést. Rajtad is múlik, hogy melyikből lesz inkább több részed. Minél kedvesebb, vidámabb vagy, annál többet kapsz a jóságodból vissza is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold ma már a Rák jegyébe lépett, és érzékennyé tesz. Úgy érzed, az utóbbi időben csak a te lelkesedésed és kitartásod tartotta össze a kapcsolatotokat. Ez azonban korántsem igaz: észre kellene venned azt is, hogy a párod mit tesz meg érted.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyeden sok a pletyka, intrika, áskálódás. Sok csalódástól kímélnéd meg magad, ha a háttérben maradnál, és nem folynál bele a vitákba. Inkább a hosszú távú tervekre koncentrálj.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Megbízhatóságod, kitartásod a munkában is nagyon értékesnek mutatkozik. Nem is csoda, ha rád bíznak valami különösen nagy precizitást és hozzáértést igénylő feladatot. Legyél büszke magadra, mert igazán kiérdemelted!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Túlságosan karcos a humorod. A környezeted most nehezen tűri a kritikát, és a beszólásaidat. Jobb lenne, ha kicsit visszavennél a csípősségből, ha azt szeretnéd, hogy a párod továbbra is melletted álljon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Te bizonyosságot keresel, és biztonságot egyben, ezért kerülöd a konfliktust. Pedig néha nem árt kiereszteni a gőzt, és legalábbis vitatkozni egy kicsit. Ezzel segítesz abban, hogy tisztázzátok a félreértéseket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Rák Hold boldoggá tesz. A bolygók jelzése szerint mostani párod mellett végre megtaláltad azt az egyensúlyt, amit eddig kerestél. Tudod, hogy maximálisan megbízhatsz benne, és ennek ma tanújelét is adod.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A párod most sok törődést igényel, ám a „befektetésed” megtérül: ha voltak is közöttetek viták, összezördülések az elmúlt időszakban, a párod most szinte vajpuhaságú, kenyérre lehet kenni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A régi barátságok tovább mélyülnek, sőt, talán az egyikről kiderül, hogy sokkal több már, mint barátság. Ettől a felismeréstől kicsit meghökkensz. Az hoz zavarba, hogy eddig észre sem vetted a jeleket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kreativitás a szerelemmel együtt tér vissza az életedbe. Egy vállalkozás gondolata is megfogalmazódik benned, akár bele is vágsz egy ilyen tevékenységbe. Valamilyen társulásra is sor kerülhet ezzel összefüggésben.


Halak: II. 19. - III. 20.

A csillagaid arra biztatnak, hogy mondd ki, amit gondolsz, érzel, amire vágysz! Nem jó, ha a kötelező mosolyotok kétséget, haragot, vagy panaszt takar. Inkább egy kis veszekedés legyen az ára az igazi békének!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: